Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio mladića zarivši mu nož u prsa pred očima zaručnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je privela tri mlađa muškarca zbog noćašnjeg ubojstva 24-godišnjeg mladića u Splitu, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj. Osumnjičeni za ubojstvo oko 18 sati je priveden pred istražnog suca.

Podsjetimo, mlađi muškarac ubijen je noćas, sat poslije ponoći, u blizini groblja Lovinac, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Pročitajte i ovo Pirotehnika zaplijenjena u Splitu u Splitu Sukus velikog derbija: Policija objavila koliko navijača je privedeno i koliko pirotehnike zaplijenjeno Privođenje vozača kamiona koji je naletio na kolonu vozila - 4 18 ozlijeđenih Ovo je vozač kamiona koji se zabio u kolonu automobila i ozlijedio 18 ljudi, bio je drogiran

Navodno je do zločina došlo nakon što je ubijeni vozač Mercedesa Denis Tadić, iza kojeg su se u Citroenu kretali njegov prijatelj i supruga, dok je on bio s djevojkom s kojom se namjeravao vjenčati, preteklo vozilo marke Fiat, koje je bilo parkirano u blizini groblja, a pri čemu je došlo do prepirke dva vozača.

Nakon toga, vozač Fiata krenuo je u potjeru te prepriječio put žrtvi.

Iz Fiata je, neslužbeno doznajemo, izašlo nekoliko muškaraca koji su počeli udarati po Tadićevu automobilu i Citroenu te je i mladić izašao van, nakon čega je došlo do prepirke i fizičkog sukoba.

Ubrzo je jedan od nasilnika odvukao 24-godišnjaka u stranu i zadao mu ubod nožem u prsa te su napadači sjeli u automobil i pobjegli, a nesretni mladić na mjestu je preminuo.

Istraga je još u tijeku pa službenih informacija nema. No, neslužbeno se doznaje da je policija za ubojstvo osumnjičila jednu osobu.

Navodno se radi o Anti Rubiću zvanom Crv, 21-godišnjaku otprije dobro poznatom policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene