Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku istraga

PUCNJAVA U SPLITU Ranjen boksač i vlasnik zaštitarske tvrtke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 13 sati na Hitni kirurški prijem splitske bolnice dovezen je muškarac s prostrijelnom ranom noge, a neslužbeno se doznaje da se radi o boksačkom treneru i vlasniku zaštitarske tvrtke.

Pucnjava se dogodila na cesti u Velebitskoj ulici kada je metkom u nogu pogođen boksački trener koji je odmah prevezen u KBC Split gdje mu se još pruža prva pomoć. Za sada se ne zna težina ozljeda, jer je ranjeni muškarac još na liječničkoj obradi.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Podignuta optužnica Splitski student planirao pucnjavu na fakultetu: Divio se masovnim ubojicama, drogirao, a na kraju ga je otkrio FBI

Policija je odmah nakon liječničke dojave o pacijentu s prostrijelnom ranom započela kriminalističko istraživanje. Još uvijek nemaju osobu koja je pucala na muškarca koji je tada navodno bio u društvu jednog muškarca.

Mediji nagađaju da je do pucanjave došlo nakon što je ranjeni muškarac zajedno s drugim muškarcem otišao do osobe koja je danas na njega pucala kako bi razgovarali o incidentu u kojem je u noćnom klubu pretučen gost. No, policija dok traje potraga ne želi izlaziti u javnost s nikakvim informacijama. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene