Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na parkingu

U Splitu izgorio BMW, na širem području grada od kolovoza izgorjelo devet automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkingu u Omiškoj ulici u Splitu jutros je izgorio osobni automobil BMW, a vatra je izbila u predjelu motora, doznaje se od policije i vatrogasaca.

Policija je kratko izvijestila kako su dojavu o požaru u Omiškoj 14 b dobila u 5.20 sati, te izvijestila Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Splita čijih je šest vatrogasaca požar ugasilo u 5.56 sati. Na mjestu događaja policija osigurava izgoreni automobil na kojem će uskoro započeti očevid i razjasniti kako je izbio požar na 19 godina starom BMW- u.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Od kolovoza do danas na širem području Splita ukupno je izgorjelo devet automobila. U Omišu su izgorjeli "renault clio", dva "VW golfa" i "nissan", u Splitu "audi", "fiat" i "renault kangoo", te u Solinu skupocjeni "porsche" i "mercedes". Uz to, u listopadu je na Šolti izgorjela jedrilica, a u studenom splitski restoran. Policija i dalje traži one koji su se "igrali" otvorenim plamenom ili žarom i tako izazvali požare. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene