Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozljede opasne po život

U splitskom kampusu pronađen mladić razbijene glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija još utvrđuje kako se ozlijedio 24-godišnji V.K. iz Mostara koji je rano jutros pronađen u Sveučilišnom kampusu s teškim ozljedama glave, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Ozlijeđenog mladića je jutros u 7,20 sati na cesti pronašao građanin, koji je bio u šetnji, te je o svemu obavijestio Hitnu pomoć i policiju. Mladić ima teške i po život opasne ozljede glave.

Pročitajte i ovo Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila Odron kod Mostara nema struje VIDEO Užas kod Mostara: Tri automobila propala u jezero nakon odrona

U početku se mislilo kako se radi o studentu, no kasnije je policija, potvrdili su nam, iz razgovora sa studentima doznala da je mladić u petak došao iz Mostara u Split u posjetu svojim prijateljima studentima s kojima je imao namjeru provesti vikend.

Dvojica njegovih prijatelja, splitskih studenata, trenutno se nalaze u Drugoj policijskoj postaji gdje pokušavaju pomoći policiji kako bi se utvrdilo je li V.K. slučajno pao i ozlijedio se ili je bio žrtva nasilja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene