Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U autu na parkiralištu

Policajka iz Varaždina nestala prije pet dana pronađena mrtva u Sloveniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkiralištu bolnice u Murskoj Soboti pronađeno je tijelo ženske osobe koje prema opisu odgovara nestaloj policajki iz Varaždina, Suzani Vugrinec za kojom se tragalo od 21. svibnja.

U Policijskoj upravi varaždinskoj navode kako je tijelo osobe, koja prema opisu odgovara  Suzani Vugrinec, pronađeno u zaključanom automobili koji je u njezinom vlasništvu i to na parkiralištu bolnice u Murskoj Soboti. Očevidom koji je provela slovenska policija nije utvrđena sumnja na kazneno djelo, odnosno ubojstvo.

"Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je u petak, 25. svibnja oko 16.30 sati, dojavu Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Murska Sobota, da je na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti, pronađeno osobno vozilo u vlasništvu policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je ova Policijska uprava raspisala potragu.

Na stražnjem sjedalu zaključanog vozila, pronađeno je tijelo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec.

Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota, nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija. Osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota", navode u PU varaždinskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene