Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snažna eksplozija

Na automobil u Senju bačene dvije bombe, policija istražuje okolnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Senju očevidom utvrđuje uzrok sinoćnje eksplozije automobila u dvorištu 46-godišnjeg vlasnika, pa tako i dojave da su na automobil bačene dvije bombe, doznaje se u ponedjeljak iz ličko-senjske Policijske uprave.

Policiji u Senju u nedjelju navečer je dojavljeno da su iza 22 sata na osobni automobil 46-godišnjaka bačene eksplozivne naprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dignuo riječku policiju na noge Pijan zvao policiju i prijavio da je na brodu "sumnjiva naprava" pa završio iza rešetaka

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, oštećen je osobni automobil, a u dvorištu gdje je parkiran traje očevid kojim rukovodi Općinsko državno odvjetništvo iz Rijeke.

Pročitajte i ovo Policija - Ilustracija - 3 određen mu pritvor U Gornjoj Stubici bacio ručnu bombu na obiteljsku kuću, oštećene i susjedne dvije

Glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević izjavila je Hini da vlasnik automobila "nije političar" te da za sada o uzrocima i motivima eksplozije ne može ništa više reći.

"Navodno su na automobile bile bačene dvije bombe, no još se utvrđuje i vrsta eksplozije i vrsta moguće eksplozivne naprave, mogući počinioci, njihovi motivi i sve druge okolnosti", rekla je Brozičević.

Iz senjske Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da vatrogasci nisu intervenirali, odnosno da se eksplozija nije razvila u požar, barem ne neki veći.

"Očito nije bilo potrebe za našom intervencijom, a sada još ne možemo započeti s nikakvim radnjama jer traje očevid", rekao je Hini zamjenik županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimir Lončarić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene