Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li je vidjeli?

U Rijeci nestala 57-godišnja žena, obitelj moli za pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci je u subotu nestala 57-godišnja Milka Kolanović. Obitelj intenzivno traga za njom te su uputili apel putem društvenim mreža.

Na području Rijeke u subotu je nestala 57-godišnja Milka Kolanović. Oko 18 sati udaljila se iz ulice A. B. Šimića, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamnosmeđu kosu. Pretpostavlja se da je u trenutku nestanka bila odjevena u bijelu bluzu i crne hlače.

Obitelj intenzivno traga za njom, a njezina kći objavila je apel na Facebooku .

"U subotu 19/08/2017 na podrucju Srdoca u Rijeci iz ulice A.B. Simica oko 6 sati poslijepodne udaljila se nasa mama – Milka Kolanovic. Od tada joj se gubi svaki trag i glas. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Ne znam koju odjecu je nosila u trenutku nestanka. Mobitel je ostavila kod kuce i udaljila se pjeske. Ukoliko ste ju vidjeli - bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka. Podijelite post", navodi se u objavi na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene