Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražuje se još nekoliko osoba

Stravično ubojstvo trogodišnjaka u Puli: Uhićene tri osobe, među njima i majka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U plićaku u Puli pronađen mrtav trogodišnji dječak. Tri su osobe uhićene, a kako se neslužbeno doznaje, među njima je i dječakova majka.

Kako doznajemo od Policijske uprave Istarske tri su osobe uhićene dok se nad još nekoliko provodi kriminalističko istraživanje. Uhićene su dvije žene i jedan muškarac, a neslužbeno se doznaje kako je među njima i dječakova majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Tijelo dječaka za kojim se tragalo cijelu noć, nakon što je njegova majka prijavila nestanak u utorak kasno navečer, pronađeno je u srijedu oko devet sati u plićaku, oko kilometar dalje od lučice Mandrača

Hina javlja da su na tijelu dječaka vidljivi tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

Prema pisanju portala Regional Express policiju je oko devet ujutro do tijela dovela majka dječaka. Tijelo je pronađeno u dijelu pulskog zaljeva koji je nekad bio vojna zona i na kojem je teren teže pristupačan. Mjesto na kojem je pronađeno nalazi se u blizini stana u kojem je dječak s majkom živio. 

U Pulu su se, navodno, nedavno doselili iz Bosne i Hercegovine. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene