Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autobusnom kolodvoru

U pucnjavi nakon svađe ranjen 37-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 5 sati i 30 minuta na autobusnom kolodvoru u Makarskoj došlo je do pucnjave u kojoj je 37-godišnjak pogođen u trbuh, teško je ozlijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti.

'Pod još neutvrđenim okolnostima nepoznati je počinitelj iz vatrenog oružja otvorio paljbu i ranio 37-godišnjaka u trbuh' potvrdila je Marina Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. Do pucnjave je došlo nakon verbalnog sukoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

S jedne strane je bio G.B. i njegov prijatelj, a s druge, najvjerojatnije 32-godišnji M.R. iz Makarske i 27-godišnji P.G. iz Zagreba. Poslije svađe je došlo do pucnjave u kojoj je G.B. ozlijeđen, no njegov prijatelj je brzo reagirao i pozvao prvo Hitnu pomoć, a onda i policiju kojoj je dao detaljan opis BMW-a kojim su pobjegli napadači.

Ozlijeđeni 37-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede i hospitaliziran je na odjelu intenzivne skrbi u KBC-u Split. 'U ovom trenutku u policijskoj postaji u Makarskoj dvije su osobe dovedene na obavijesni razgovor', dodala je Gudelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene