Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U pucnjavi ispred kafića ranjena dvojica mladića i djevojka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi ispred kafića "Peti element" kod Cibonina tornja (Tratinska ulica), koja se dogodila zbog sukoba dviju skupina rano jutros u 2,25 sati, troje je slučajnih gostiju ranjeno - 17-godišnji i 21-godišnji mladić i 20-godišnja djevojka.

Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, a policija navodi da nitko od njih nije u životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja

Mladići i djevojka ranjeni su jer su izišli iz kafića za dvjema sukobljenim skupinama koje su se naguravale i vrijeđale. U jednom trenutku jedna je skupina, za koju se pretpostavlja da je riječ o Romima, ušla u crveni automobili iz kojeg je pucano.
Policija navodi kako je sukob dviju skupina počeo u "Petom elementu" zbog zasad nepoznatih razloga.

Izišli su van i nastavili su se naguravati i vrijeđati. Jedna je skupina sjela u crveni osobni automobil zasad nepoznate marke i krenula s tog mjesta. Nepoznati počinitelj iz automobila je iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema kafiću i ljudima, pri čemu je ranjeno troje slučajnih gostiju: 20-godišnja djevojka, 21-godišnji mladić i maloljetnik (1990.). Liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju, a liječnik je izjavio Hini da je riječ o prostrijelnim ranama potkoljenica, bez lomova kostiju.

Kriminalistička obrada traje. 

Doznaje se da su u sukobljenoj skupini koja nije pobjegla crvenim automobilom bila trojica mladića (1989., 1990. i 1987.) i jedna djevojka (1988.).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene