Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OZLIJEĐENA JEDNA OSOBA

Taksi se prevrnuo na bok, intervenirali i vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Tratinskoj ulici u Zagrebu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, a jedna osoba je ozlijeđena.

Automobil Taxi Cammea okrenuo se na lijevi bok u prometnoj nesreći koja se oko 12:35 dogodila u Tratinskoj ulici u Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Policija nam je potvrdila da su u nesreći sudjelovala dva osobna automobila i da je jedna osoba ozlijeđena.Težina ozljeda zasad nije poznata. 

Na snimkama građana koji su se našli na mjestu događaja vidljivo je da su intervenirali vatrogasci i ekipa hitne pomoći. 

Naime, u automobilu koji je bio prevrnut na bok bila je starija osoba koja nije sama mogla izaći, pa su joj vatrogasci pomogli. 

O nesreći su se oglasili iz tvrtke Taxi Cammeo:

"Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo radi nepropisnog skretanja drugog vozila i oduzimanja prednosti vozilu Cammea dok se kretalo u traci za taxi vozila. Odmah po dolasku hitnih službi pregledani su svi sudionici nesreće. Nasreću, niti osobe iz vozila Cammea niti vozač drugog vozila, koji je nesreću prouzročio, nisu ozbiljnije ozlijeđeni", poručuju iz Cammea.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene