Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometni kaos

Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca

Policija
Policija Foto: Darko Tomas/Cropix
Pijani vozač (29) oduzeo je prednost automobilu koji je vozio 39-godišnjak. Nakon udara automobil je odbačen na nogostup i udario je u obiteljsku kuću. Među ozlijeđenima je i četvero djece.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 22:15 na raskrižju Ulice Pavla Radića, Primorske i Zrinske ulice u Požegi, lakše su ozlijeđene osobe u dobi od 11, 15, 16 i 18 godina te dvoje 39-godišnjaka, kao i 29-godišnjak.

Nesreća se dogodila kada je 29-godišnji vozač koji je vozio automobil pod utjecajem alkohola od 1,89 promila dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska te prednjim dijelom vozila udario u desni bočni dio automobila kojim je upravljao 39-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja vozila kojim je upravljao 39-godišnjak na nogostup i udara u obiteljsku kuću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Djeca od 11, 15 i 16 godina bila su u vozilu koje je vozio 39-godišnjak, dok je osoba u dobi od 18 godina bila u automobilu s 29-godišnjakom.

Lakše ozlijeđeni vozač (29) smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. No prekršajni nalog dobit će i 39-godišnjak koji je vozio iako mu je istekla vozačka dozvola te nije koristio sigurnosni pojas. Zbog pojasa će prekršajni nalog dobiti i 39-godišnja putnica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene