Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Cesta opet odnosi živote: U dvije prometne nesreće kod Sinja poginule četiri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti u mjestu Košute nedaleko od Sinja dogodila se teška prometna nesrteća u kojoj su život izgubile tri osobe. Nešto ranije, također kod Sinja, bila je još jedna prometna u kojoj je poginula djevojka (20).

U teškoj prometnoj nesreći oko 4:50 sati život su izgubile tri osobe, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU splitsko-dalmatinske. Riječ je o tri muške osobe u dobi od 50, 38 i 26 godina.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO Prometni kaos u Zagrebu: Zbog nesreće na tračnicama pet tramvajskih linija vozi skraćeno U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Do sudara dva motorna i jednog teretnog vozila došlo je na državnoj cesti kod mjesta Košute između Trilja i Sinje nešto prije pet sati ujutro.

Očevid je na mjestu događaja završen, a na njemu je bio i općinski državni odvjetnik iz Splita.

Dio je ceste bio je neko vrijeme zatvoren, a promet se odvijao obilazno. Hrvatski autoklub javlja kako je zbog prometne nesreće zatvorena državna cesta DC60 kod mjesta Košute. Obilazak je Sinj-Han-Otok-Trilj-Split i Split-Bisko-Trilj.

Poginula 20-godišnja djevojka

Prva nesreća dogodila se oko pola sata nakon ponoći na predjelu Kukuzovac nedaleko Sinja, gdje su se sudarili osobni automobili Ford i Citroen, te je na mjestu nesreće poginula 20-godišnja djevojka. Zbog te je nesreće i očevida kojeg obavlja policija državna cesta D1 zatvorena za sav promet. (Hina/B.F.M.)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene