Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta Karlovac - Zagreb

Jastrebarsko: U prometnoj nesreći poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule, a jedna je teško ozlijeđena u sudaru teretnog vozila i automobila koji se dogodio sinoć na dijelu autoceste Karlovac - Zagreb u blizini izlaza za Jasku, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Neprilagođena brzina i zaleđeni kolnik, sinoć su odnijeli dva života. 33-godišnji vozač šlepera izgubio je kod Jastrebarskog nadzor nad vozilom, zarotirao se i prednjim dijelom naletio na zaštitnu ogradu. Punom brzinom u njega se zabio Audi Q7, a iz potpuno smrskane olupine preživjela je samo 40-godišnjakinja, dok su vozač i suvozač poginuli na mjestu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudar osobnog i teretnog vozila D1: U nesreći poginula jedna, ozlijeđene tri osobe Slika nije dostupna Nesreća u Andrijaševicma U naletu vlaka poginuo vozač automobila

Vozači kamiona u nepreglednoj koloni čekali su satima, a promet na tom dijelu ceste otvoren je tek u 4 ujutro. Scena na mjestu događaja, kažu bila je grozna. Stručnjaci stoga apeliraju na vozače da zbog zimskih uvjeta pripaze na oznake na cestama, prate stanje u prometu i ako baš ne moraju na put, neka ne idu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene