Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao s motora

U prometnoj nesreći kod Našica poginuo 19-godišnji motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maldi vozač je poginuo, a drugi mladić je zadobio lakše ozlijede.

Devetnaestogodišnji motociklist poginuo je u prometnoj nesreći oko jedan sat u nedjelju između mjesta Šaptinovci i Klokočevci, na našičkom području, a 18-godišnji putnik je lakše ozlijeđen, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća u Ilici Sudar s automobilom FOTO Užasna prometna nesreća u Zagrebu, poginuo motociklist

Nesreća se dogodila u trenutku kada je 19-godišnjak, koji još nema vozačku dozvolu, s nepropisanom i nepričvršćenom zaštitnom kacigom na glavi, izgubio nadzor nad motociklom u zavoju zbog neprilagođene brzine i zajedno s 18-godišnjim putnikom pao na kolnik.

Maldi vozač je poginuo, a drugi mladić je zadobio lakše ozlijede.

U Garešnici poginuo pješak

U naletu automobila u Garešnici je u subotu navečer poginuo pješak, izvijestila je u nedjelju bjelovarsko-bilogorska policija.

Oko 19:45 sati u Garešnici 28-godišnji vozač je upravljajući VW Passatom Ulicom Matije Gupca ispred kućnog broja 243, zbog neprilagođene brzine, udario u 61-godišnjeg pješaka koji je hodao uz desni rub kolnika. Pješak je poginuo namjestu.

Protiv vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, slijedi podnošenje kaznene prijave.

To je prvi smrtni slučaj ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, naodi se u policijskom izvješću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene