Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna vožnja

Sletio s ceste, prevrtao se i završio na krovu: U prometnoj nesreći dva mladića teško, a dva lakše ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić (18) je vozio pod utjecajem alkohola, što je u kombinaciji s prebrzom vožnjom rezultiralo teškom prometnom nesrećom. S njim su u vozilu bila još četvorica mladića.

Dvojica mladića su teže, a dvojica lakše ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila u noći na ponedjeljak u 00:40 sati u Grabarju blizu Slavonskog Broda.

Policija je očevidom utvrdila da je 18-godišnji mladi vozač vozio automobil pod utjecajem alkohola. Izmjerili su mu 0,47 promila alkohola u organizmu. S njim su u automobilu bila još četvorica mladića u dobi od 18, 16, 13 i 18 godina.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba

Prilikom vožnje 18-godišnjak je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sletio s kolnika udarivši kotačima u betonski rubnik kolnika, nakon čega je automobil prešao na travnatu bankinu, sletio u odvodni kanal, gdje je u prevrtanju i okretanju prešao na oranicu, a potom se ponovno vratio na kolnik i zaustavio okrenut na krov.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dvojica putnika (16-godišnjak i 13-godišnjak), dok su 18-godišnji vozač i 18-godišnji putnik lakše ozlijeđeni te im je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Promet je na dionici ceste na kojoj se dogodila prometna nesreća bio zatvoren od nastanka prometne nesreće do 4:45 sati, kažu iz PU brodsko-posavske.

Policija će protiv 18-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene