Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U pravoslavnu crkvu provalila - kuna bjelica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je otkrila provalnika u pravoslavnu crkvu u Slatinskom Drenovcu koji je oštetio oltar i sakralne predmete - nepoznati počinitelj je kuna bjelica, koja je ostala zatvorena u crkvi i nije mogla izići.

Virovitičko-podravska policija priopćila je nakon očevida da je krivac kuna te da je isključena mogućnost da su kažnjivo djelo počinili nepoznati počinitelji, protiv kojih je već podnijela i kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama"

Kuna je oštetila ne samo oltar nego i nekoliko ikona, četiri svijećnjaka i druge predmete, nanijevši štetu od 2000 kuna.

Jutros je policija priopćila da je u pravoslavnu crkvu u Slatinskom Drenovcu, koja je zaštićeni spomenik kulture, provaljeno između 5. veljače i 4. ožujka. Bogoslužja se u toj crkvi obavljaju povremeno pa je prota Jovan Šaulić štetu primijetio tek jučer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene