Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen na poljoprivrednom zemljištu

U požaru teško opečen 45-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško je opečen 45-godišnjak iz Rovinja u požaru koji je jučer popodne buknuo na području Marčane, izvijestila je istarska policija.

Opčeni muškarac pronađen je sinoć pošto je ugašena vatra na poljoprivrednome zemljištu nepoznatog vlasnika. Po podatcima policije, još nije utvrđen uzrok požara na zemljištu nepoznatog vlasnika, gdje je izgorjelo oko dvije tisuće metara četvornih trave i niskog raslinja.

Vatru, koja je buknula u 17,20 sati, ugasili su oko 20 sati pripadnici pulske Javne vatrogasne postrojbe koji su na mjestu požara pronašli muškarca s opeklinama. Opečeni 45-godišnjak prevezen je u pulsku Opću bolnicu, gdje su mu utvrđene teške ozljede. Policija istražuje uzroke požara. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Nije bilo putnika FOTO/VIDEO Drama u Dalmaciji! Zapalio se trajekt: Nakon duge borbe s plamenom, vatrogasci uspješno otklonili opasnost U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene