Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U požaru teško opečen 33-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru obiteljske kuće kod Samobora sinoć je 33-godišnjak zadobio opekline na 60 posto površine tijela, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja je jutros započela očevid kako bi utvrdila što je zapalilo kauč s kojega se proširila vatra.

Požar u kući 65-godišnje vlasnice u Pokleku na području Samobora izbio je iza 22 sata. Zapalio se kauč, a vatra se proširila na ostale predmete u prostoriji.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Samoboru Teška prometna nesreća FOTO Samobor se oprašta od tragično stradale sugrađanke: "Bila je tako draga, uvijek susretljiva i mila, falit će nam" Top-gradovi Hrvatske, ilustracija - 2 Velike promjene Ovi gradovi privlače sve više pažnje, neki se odlučuju tamo i preseliti. Dnevnik Nove TV otkriva što je razlog tome

Teško opečeni 33-godišnji sin vlasnice prevezen je u Kliniku za traumatologiju, a požar su ugasili samobroski vatrogasci.

U požaru je noćas oko 1 sat teško oštećen i restoran "Som Jura" u aleji Matije Ljubeka na Jarunu. Iz još neutvrđenog razloga zapalilo se plastično krovište restorana (cerada), a vatra se potom proširila na drveni zid restorana.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene