Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U požaru pri spaljivanju korova smrtno stradala 75-godišnja žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru na otvorenom između naselja Kirasići i Drenovica, kod Ogulina, smrtno je stradala 75-godišnja žena, priopćeno je iz Policijske uprave karlovačke.

Požar, koji je zahvatio travu i nisko raslinje, dojavljen je jučer oko 12,25 sati u karlovački Županijski centar 112, a ugašen je oko 14,15 sati. Gasili su ga pripadnici ogulinskog Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) i Javne vatrogasne postrojbe (JVP), a na požaristu je pronađeno pougljenjeno žensko tijelo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatra se proširila na krevet Virovitica: Svijeća prouzročila požar, smrtno stradala starica Slika nije dostupna Gušenje Svetvinčenat: U požaru poginula starica

Mogućnost nasilne smrti je isključena, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Karlovcu radi potvrđivanja identiteta.

Na karlovačkom Županijskom sudu doznaje se da je riječ o Ceciliji Marković (1933.).

Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu Mladen Kosijer rekao je kako je stradala žena neoprezno palila travu na rubu šume te zbog vjetrovitog vremena nije mogla držati vatru pod nadzorom.

"Budući da joj je tijelo u potpunosti pougljenilo, naložili smo da se uzme DNK uzorak i usporedi s uzorkom kćeri kako bismo bili sigurni u identitet žrtve", istaknuo je istražni sudac Kosijer.

U požaru na otvorenom 20. veljače smrtno je stradala i 80-godišnja Milka Pribanić iz Kamenice, također kod Ogulina, a policija je utvrdila da je stradala dok je uređivala svoje livade i spaljivala korov, podsjetila je danas glasnogovornica karlovačke Policijske uprave karlovačke Tanja Petrić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene