Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požari sinoć odnijeli dva života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u požaru stradalo dvoje ljudi - i to u Rijeci i u Karancu pored Belog Manastira. Nakon gašenje požara, vatrogasci su u riječkoj baraci pronašli tijelo nepoznatog muškarca, a u Karancu je stradala starica.

Tijelo za sada nepoznatog muškarca pronašli su sinoć vatrogasci nakon gašenja požara u baraci u riječkoj Liburnijskoj ulici. 

Pročitajte i ovo Požari u Grčkoj Šumski požari FOTO Pakao u Grčkoj, gori već deveti dan: "Nažalost, ne vidimo da se fronta može obuzdati i staviti pod kontrolu" Požari u Grčkoj - 4 haraju požari Strava u Grčkoj: U šumi pronađeno 18 izgorjelih ljudskih tijela

Tek po završetku gašenja i razgrtanja zgarišta naišli su na stravičan prizor. Odmah je obaviještena policija. Zbog dima i mraka tijelo je tek jutros maknuto sa zgarišta, a nakon obdukcije znat će se točni uzroci smrti kao i identitet osobe. 

U Karancu kod Beloga Manastira sinoć je u požaru smrtno stradala 76-godišnja starica. Požar je, kako je utvrđeno očevidom, prouzročio opušak cigarete. 

Čini se da nesretna žena nije dobro ugasila cigaretu, nakon čega je zaspala. To potvrđuje i obdukcija. Naime, utvrđeno je da je smrt nastupila zbog trovanja ugljičnim monoksidom. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene