Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugašen požar

Gorjela zgrada u Vodnikovoj: I Bitorajac morao 'iseliti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar potkrovlja zgrade u Vodnikovoj ulici ugašen je, nema ozlijeđenih ni stradalih, iako je potkrovlje u potpunosti izgorjelo, izjavio je danas novinarima vatrogasni zapovjednik Mario Fabijanić.

Neslužbeno se doznaje da je iz zgrade u kojoj je izbio požar glumac Rene Bitorajac iznosio stvari, a pomagao mu je prijatelj Luka Vidović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema elemenata kaznenog djela Jutros u Zagrebu na tri različite lokacije pronađena tijela mrtvih osoba Ženska imena u tragovima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prava rijetkost Muška dominacija: Polovica gradova u Hrvatskoj nema niti jednu ulicu koja nosi žensko ime

Mario Fabijanić, zapovjednik vatrogasaca,rekao je da će vatrogasci još par sati ostati na požarištu kako bi ga rasčistili i spriječili mogućnost ponovnog izbijanja požara.

Novinarima je potvrdio da su dojavu odbili u 11,54 sati i u vrlo kratkom roku vatrogasci su pristigli na požarište i zamijetili otvoreni plamen koji je izbijao izvan krovišta. 

Vatrogasci su odmah započeli s gašenjem iznutra, a imali su manjih problema u pristupu vatrogasnim ljestvama zbog parkiranih vozila i tramvajskih vodova. Spriječeno je daljnje širenje požara i nastavljeno s rasčišćavanjem požarišta.

U stanu nije nitko zatečen, materijalna šteta je dosta velika. Stanari susjednih stanova su napustili stanove radi vlastite sigurnosti, no nisu bili u opasnosti, rekao je Fabijanić.

Uzrok požara nije poznat, dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene