Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U nekoliko sati četiri razbojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U svega nekoliko sati razbojnici su jučer navečer orobili benzinsku postaju, dvije kladionice i trgovinu, pri čemu su ukrali više desetaka tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

S najvećim plijenom od nekoliko desetaka tisuća kuna pobjegla su dvojica razbojnika koji su s tzv. fantomkama preko lica i naoružani pištoljem oko 22 sata opljačkali Ininu benzinsku crpku u Novom Zagrebu, u ulici SR Njemačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tri razbojstva u Zagrebu Na raskrižju mu ušli u kamion i ukrali uređaj za navigaciju! Slika nije dostupna Nova zločinačka organizacija? Razbojnici na radnom vikendu pljačkali banke

Razbojnici su iskoristili primopredaju službe, pa su prijeteći
pištoljem zatražili novac od zaposlenika, koji su im ga dali u u
strahu za vlastiti život.

Više od deset tisuća kuna ukrao je razbojnik iz sportske kladionice u Ilici na području Črnomerca. Nepoznati razbojnik ušao je u kladionicu oko 17,30 sati dok je zaposlenica bila sama i prijeteći joj pištoljem uzeo novac i pobjegao.

Druga je kladionica opljačkana bez oružja, ali uz verbalne prijetnje. Razbojnik, maskiran vunenom kapom i šalom, ušao je u kladionicu na području Maksimira nešto prije 20 sati i natjerao zaposlenicu da mu preda novac, a pobjegao je s nešto više od tisuću kuna.

Pola sata ranije, na drugom kraju grada, na području Susedgrada, maskirani je razbojnik, prijeteći pištoljem, ukrao nekoliko tisuća kuna iz trgovine mješovitom robom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene