Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Makarska

U moru pronađeno tijelo mrtvog vojnog policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Makarskoj je u moru, kod glavne gradske plaže izvučeno tijelo vojnog policajca.

Večeras je u Makarskoj je u moru na udaljenosti od 10 metara od obale, tijelo 32-godišnjeg vojnog policajca iz Imotskog.

Pročitajte i ovo Zeleno more u Rovinju Službeno objašnjenje Neobičan prizor uznemirio građane: More je totalno pozelenjelo, doznajemo o čemu je riječ Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi

Stipe Bušelić, tajnik HGSS stanice Makarska, rekao je kako su makarski HGSS-ovci kroz jutro od prijatelja preminulog mladića, a potom i službenika PP Makarska, dobili obavijest da je mladić nestao, piše Slobodna Dalmacija.

Dva ronioca, pripadnici HGSS stanice Makarska, te PP Makarska i vojna policija, sudjelovali su u akciji izvlačenja tijela iz mora koja se odvijala sa privatne brodice.

Preminuli mladić se večer prije s prijateljima, koji su iduće jutro prijavili njegov nestanak, družio na plaži kod polutoka Sveti Petar, a potom se udaljio, piše Slodobna. Nitko nije vidio da je mladić očigledno otišao prema moru, u kojem su ga idući dan i pronašli mrtvog.

Nakon što su se ronioci i ostali sudionici akcije približili beživotnom tijelu mladića, zbog prevelikog broja kupača tijelo nisu izvukli na plažu, već su ga odvukli stotinjak metara u dubinu te ga potom izvukli na brod. Nakon toga truplo je prevezeno autom pogrebnog poduzeća, a policijski očevid je u tijeku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene