Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrebačka obilaznica

U lančanom sudaru 27 vozila osam ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 7:25 sati na zagrebačkoj obilaznici došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno više osoba.

Nesreća u kojoj je sudjelovalo 27 osobnih i teretnih vozila dogodila se kod čvora Ivanja Reka u smjeru istoka, javila je zagrebačka policija. Dodali su da je ozlijeđeno devet osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba Ilustracija Teška nesreća VIDEO Ovako izgleda lančani sudar više od 100 automobila: Ima ozlijeđenih

U Traumatološku bolnicu dovezene su dvije teško, a tri lakše ozlijeđene osobe. Teže ozlijeđene osobe bit će zadržane na bolničkom liječenju.

Policijski očevid mogao bi potrajati veći dio dana. Promet se otežano odvija jednim prometnim trakom. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo zbog nedovoljnog držanja razmaka između vozila te zbog magle.

'Radi se o neprilagođenoj vožnji s obzirom na vremenske uvjete na cesti, u trenutku nesreće na tom dijelu je bila velika magla', rekla je Jelena Bikić iz zagrebačke policije.

Vozači koji su ostali u nepreglednoj koloni iza unesrećenih vozila do 11 sati su čekali u koloni, a tada im je priiopćeni da će se morati vratiti natrag, što je neke od njih razljutilo.

Stručnjaci upozoravaju da su nadvožnjaci i mostovi, mjesta gdje kolnik ne prianja uz tlo, izuzetno opasni jer se brže smrzavaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene