Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U kukuruzištu blizu kuće uzgajao indijsku konoplju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila i privela istražnom sucu 46-godišnjeg Koprivničanina koji je u kukuruzištu posadio tri stabljike indijske konoplje i u kući skrivao više od 1,6 kilograma marihuane, izvijestila je koprivničko-križevačka Policijska uprava.

U policiji navode da je muškarac konoplju u polju kukuruza blizu obiteljske kuće zasadio prije nekoliko mjeseci, u najmeri dobivanja droge, radi daljnje prodaje.

Pročitajte i ovo Pronađena droga - 6 Nedozvoljena količina THC-a FOTO/VIDEO Golemi ulov policije: Uhitili dilere i pronašli gotovo 900 kilograma konoplje Slika nije dostupna Vrlo korisna biljka Holy: Nadamo se da će Vlada prepoznati potencijal konoplje, čak i one indijske

Stoga su od suda zatražili nalog za pretragu i u kući zaplijenili 1658 grama marihuane, dok su pretragom njive otkrili tri stabljike indijske konoplje visine 41, 123 i 128 centimetara.

Osim kaznene prijave zbog zlouporabe opojnih droga uz koju je priveden na Županijski sud u Koprivnici, uhićeni će, kažu u policiji, odgovarati i u prekršajnom postupku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene