Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao je djelatnik bolnice

U kotlovnici bolnice u Vrapču pronađena mrtva žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kotlovnici Odjela psihogerijatrije u zagrebačkoj bolnici Vrapče jučer je pronađeno mrtvo tijelo 34-godišnje žene bez tragova nasilja.

Pretpostavlja se da je riječ o pacijentici bolnice, čiji je nestanak prijavljen još 17. srpnja, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji. Tijelo žene prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Djeci pružena liječnička pomoć Uhićen vlasnik psa koji je napao djecu u Vrapču, pas oduzet vlasniku Ilustracija nije prvi put Stravičan napad psa na djecu u zagrebačkom kvartu: "Razbacivao ih je, vrištali su od straha". Oglasio se i vlasnik psa

>> Provalio u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče i pokrao gitare, pojačala i mikrofone

Mrtvu ženu pronašao je jučer oko 8 sati djelatnik koji radi na održavanju kotlovnice. Po pisanju medija, žena je pronađena gola s rukavicama na rukama, a navodno su kraj nje pronađeni odjeća i torbica. Pretpostavlja se da je ušla kroz otvoreni prozor jer su vrata kotlovnice bila zaključana. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene