Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Karlovcu ukradeno pa pronađeno vozilo Hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukradeno vozilo karlovačke Hitne medicinske pomoći citroen jumper, vrijedno 274 tisuće kuna, pronađeno je jučer napušteno u Velemeriću nedaleko od Duge Rese, priopćila je danas policija.

Vozilo u vlasništvu karlovačkoga Doma zdravlja ukradeno je 11. travnja između 21 sat i ponoći s parkirališta Hitne medicinske pomoći, a policija ga je pronašla jučer u 14,20 sati.

Pročitajte i ovo Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..." Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Od karlovačke Policijske uprave doznaje se da je vozilo opremljeno standarnom medicinskom opremom, a ima i sustav dojave i telekomunikacije, no čini se da ništa nije ukradeno niti oštećeno.

Službenica Hitne medicinske pomoći ispričala je zanimljivost da ukradeno vozilo ima GPS-sustav ("Global Positioning System") te da su njegovo kretanje tijekom krađe mogli pratiti. No, budući da nisu znali da je vozilo ukradeno, tek su nakon otkrivene krađe rekonstruirali točan put njegova kretanja, što će najvjerojatnije pomoći da se počinitelji otkriju.

Policija je priopćila da čini sve kako bi otkrila počinitelje kažnjivog djela "oduzimanja tuđe pokretne stvari".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene