Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utopio se u kanalu

U kanalu pronađeno tijelo muškarca nestalog prije četiri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 37-sedmogodišnjaka iz Brezovice, čiji je nestanak prijavljen prije gotovo četiri mjeseca, nađeno je u kanalu kod mjesta Jasik, izvijestila je virovitičko-podravska Policijska uprava.

Tijelo muškarca u Županijskom kanalu nađeno je prekjučer, a policija je jučer utvrdila da je riječ o trideset sedmogodišnjem Mariju Č. iz mjesta Brezovica, čiji je nestanak njegova majka prijavila početkom listopada prošle godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

Posljednji je put bio viđen 29. rujna 2010. na mostu kod Županijskog kanala nedaleko od Brezovice. Iako je kanal više puta pregledan, zbog visine vode i nepristupačnog terena policija tada, stoji u priopćenju, nije pronašla nestalu osobu.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapljanje.

>> Kupanje u rijeci: Tanka granica života i smrti!

Tijelo je primijećeno prije dva dana u Županijskome kanalu u mjestu Jasik, oko kilometar od mjesta na kojem je nestali posljednji put viđen. Da se radi o njemu, utvrđeno je prepoznavanjem. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene