Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestručno rukovanje?

U eksploziji ručne bombe poginuo muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uslijed eksplozije ručne bombe poginuo je 36-godišnji muškarac iz Gline.

Jučer oko 18.30 u mjestu Gornja Bučica poginuo je 36-godišnji muškarac iz Gline u dvorištu kuće, u vlasništvu njegove majke koja se trenutačno nalazi u inozemstvu, potvrdila je Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke. Muškarac je poginuo, najvjerojatnije, uslijed nestručnog rukovanja ručnom kumulativnom bombom.

Pročitajte i ovo Sportska dvorana na Filipinima u kojoj se dogodila eksplozija tijekom katoličke mise - 1 Na Filipinima Krvavo jutro, napali vjernike na misi: Četiri osobe su poginule u eksploziji, deseci su ranjeni Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Policiju je o poginulom muškarcu koji je na imanju bio sam obavijestio njegov prijatelj, a danas je izvršena pretraga kuće i područja oko kuće gdje je pronađeno još ubojitih sredstava. Pronađeni su ručni bacač raketa M-80, tri ručne obrambene bombe, poluautomatska puška, pištolj i 1580 streljiva raznog kalibra

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene