Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razminiranje kanala Lipca

U eksploziji poginuo 48-godišnji pirotehničar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od eksplozije nepoznatoga minsko-eksplozivnog sredstva tijekom razminiranja kanala Lipca između Soljana i Strošinaca na županjskom području smrtno je stradao 48-godišnji pirotehničar iz Splita.

Od eksplozije nepoznatoga minsko-eksplozivnog sredstva tijeko 31-godišnji pirotehničar iz Ružića zadobio je ozljede ruke, dozanje se od glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Luke Barunčića.

Od posljedica ranjavanja 48-godišnji pirotehničar preminuo je na putu do Opće bolnice u Vinkovcima, kazao je Barunčić, dodavši kako je 31-godišnjak koji je ranjen zadržan na liječenju u bolnici. Obojica su bila zaposlenici zagrebačke tvrtke DOK-ING-Razminiranje koja od 4. listopada razminira kanal Lipac. Na mjestu nesreće u tijeku je očevid. (Hina)

Pročitajte i ovo Očevid nakon nesreće pri razminiranju: Ilustracija - 5 Počeo očevid Znate li koje hrvatske županije imaju najviše minski sumnjivog područja? "Opasnost je realna" Slika nije dostupna Teško ozlijeđen Drniš: Pirotehničar stao na minu i ostao bez noge!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene