Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Gornjoj Varoši

U eksploziji baruta teško ozlijeđen maloljetnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica maloljetnika u Gornjoj Varoši zapalili su barut pri čemu je jedan teško ozlijeđen, a drugi lakše, izvijestila je danas brodsko-posavska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Kako je priopćeno, 15-godišnjak i 12-godišnjak ušli su u subotu u nenastanjenu obiteljsku kuću u Gornjoj Varoši, kojom se koristi 46-godišnji J.G. , u kojoj su pronašli manju količinu baruta. U neposrednoj blizini kuće zapalili su barut pri čemu su se ozlijedili. Prevezeni su u Opću bolnicu u Novu Gradišku, gdje je utvrđeno da je 15-godišnjak teško ozlijeđen, zbog čega je prevezen na daljnje liječenje u Kliniku za dječje bolesti u Zagreb, a lakše ozlijeđeni 12-godišnjak liječničke pomoći pušten je kući.

Na temelju naloga Županijskoga suda u Slavonskome Brodu u premetačini te obiteljske kuće pronađeno je i oduzeto sedam komada streljiva, 111 centimetara sporogorećega štapina i sedam komada elektrodetonatorskih kapisla koje je J.G. neovlašteno posjedovao. Radi upravnog postupka, od J.G. privremeno su oduzeta dva pištolja, četiri puške, oružni list za držanje oružja i dva oružna lista za njegovo držanje i nošenje. Protiv J.G. slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju te kaznena prijava zbog nedopuštenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene