Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna nesreća na rijeci

U Dunavu pronađeno tijelo majke 3-godišnjaka koji se utopio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz policije je priopćeno kako je u Dunavu pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. Riječ o majci trogodišnjeg djeteta koje je prije nekoliko dana palo u Dunav.

"Na Odjelu patologije Opće županijske bolnice Vukovar utvrđen je identitet tijela koje je policija sinoć pronašla u Dunavu, na izlazu iz Sotina. Potvrđeno je kako se radi o 29-godišnjakinji iz Vukovara, koja je u petak, 1. rujna, nestala u Dunavu", priopćili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Podsjećamo, majka je 1. rujna šetala s djetetom kraj rijeke kad je dijete palo u Dunav, nakon čega je majka skočila za njim. Sve se to odigralo pred očima bake stradalog dječaka koja je također skočila u Dunav kako bi spasila unuka. Nešto kasnije baka je vidjela i kako je tijelo djeteta isplivalo, ali ne i tijelo majke.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene