Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ozlijeđenih

U centru Zagreba Mercedesom se zaletio u policijski auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas je u centru Zagreba 27-godišnji vozač, Mercedesom kojim je upravljao, naletio na službeno policijsko vozilo. Pri tom su lakše ozlijeđene tri osobe.

Tijekom noći sa subote na nedjelju, u ponoć i 55 minuta u centru Zagreba, zbog neprilagođene brzine, 27-godišnjak koji je upravljao Mercedesom zaletio se u službeno policijsko vozilo koje se u tom trenutku nije kretalo. Pri udaru su ozlijeđeni policajac i policajka koji su se nalazili u službenom vozilu te 38-godišnja suvozačica u Mercedesu.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Vozač Mercedesa vozio je u smjeru istoka Trgom žrtava fašizma te je dolaskom kod kućnog broja devet skrenuo udesno. Prednjim dijelom vozila naletio je na lijevi bočno dio policijskog automobila, rekli za za Dnevnik-hr u PU zagrebačkoj.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene