Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osrednja kvaliteta novčanica

Turčin preko hrvatske granice krijumčario krivotvorene eure

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Bregana hrvatska policija uhitila je turskog državljanina kod kojega je pronašla 14 krivotvorenih novčanica od 200 eura, izvijestila je danas zagrebačka policija u kojoj kažu da je kvaliteta krivotvorenih novčanica osrednja.

Osumnjičeni 29-godišnjak je hrvatsko-slovensku granicu pokušao prijeći u utorak u osobnom automobilu bugarskih oznaka s još trojicom državljana Bugarske.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Euro: Ilustracija - 1 Oprez Pojavile su se krivotvorene novčanice od 50 eura: Evo kako ih možete prepoznati

Policijska istraga je pokazala da je turski državljanin krivotvorene eure nabavio od nepoznate osobe u Bugarskoj te da njegovi suputnici nisu povezani s njegovim pokušajem da krivotvorine stavi u optjecaj u zemljama Europske unije.

Zagrebačka policija zatražila je od policija drugih zemalja podatke o uhićenom i njegovim eventualnim ranijim kriminalnim aktivnostima i povezanosti s organiziranim skupinama koje se bave krivotvorenjem i krijumčarenjem novca.

Kod osumnjičenog je pronađeno i prijenosno računalo, no u njemu nisu pronađeni programi za izradu krivotvorenih novčanica, kao što je policija sumnjala

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene