Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspostavljen redovan promet

Tunel Mala Kapela: Jedna osoba ozlijeđena u nesreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće, u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila i u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, promet u tunelu Maloj Kapeli prema Zagrebu popodne je bio prekinut pola sata, a sad teče jednim trakom, doznaje se u ličko-senjskoj policiji.

Promet prema Zagrebu bio je prekinut od 16,35 do 17,05, kažu u policiji koja na mjestu nesreće obavlja očevid. U tunelskoj cijevi prema Zagrebu  prometovalo se jednim od ukupno dva vozna traka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Baš na dan predizborne šutnje? U promet puštene druge cijevi tunela Slika nije dostupna Predizborne igre? I dalje u funkciji samo jedna cijev tunela Mala Kapela i Sveti Rok

Od 17,55 sati uspostavljen je redovan promet kroz tunel Mala Kapela, na autocesti A 1, u smjeru Zagreba, javlja Hrvatski autoklub.

U nesreći je ozlijeđena jedna osoba iz jednog od dvaju vozila koja su sudjelovala u nesreći te je prevezena na liječenje u ogulinsku bolnicu. Po prvim informacijama ozlijeđena osoba nije u životnoj opasnosti.

Tunel Mala Kapela nalazi se na autocesti Zagreb Split, na dionici Josipdol - Mala Kapela. Sastoji se od dviju cijevi i s 5800 metara najduži je tunel u Hrvatskoj. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene