Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u Puli

VIDEO Profesor se potukao s muškarcem i ženom u mesnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se u stanici Hitne pomoći bolnice u Puli, u kojoj je tijekom tučnjave ozlijeđeno više osoba.

Sukob su inicirali 55-godišnji Puljanin i 52-godišnji muškarac iz Vodnjana, prema izvješću PU istarske, a sve je počelo ispred mesnice u Barbalićevoj ulici u Puli.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs Nasilje u školi Suverenisti osuli paljbu po Fuchsu: "Zahtijevamo da posjeti profesora u zatvoru i ispriča mu se" Tučnjava profesora i učenika - 1 Nižu se reakcije Javnost stala u obranu profesora: Dnevnik Nove TV doznaje što su mu govorili učenici, a i što je on govorio njima

>> Trojica Danaca pretučena na Ribnjaku, jedan teško ozlijeđen

Prema pisanju 24sata prvo su se posvađali te potom i potukli, viši predavač i predstojnik Katedre za predškolski odgoj na Pulskom sveučilištu s jedne strane te otac i sin s druge strane. Svađa je izbila u srijedu, navodno oko parkinga i prerasla u fizički obračun u navedenoj mesnici.

Nakon što je na mjesto događaja pozvana policija i Hitna pomoć, svi su prebačeni u pulsku bolnicu. U bolničkom parku, međutim, otac i sin opet su nasrnuli na profesora i tukli ga kamenjem po glavi, a kako je profesor pokušao pobjeći od napadača ulaskom u prostorije Hitne pomoći, nasilje se preselilo i u te prostorije.

Tek nakon što je policija pozvana po drugi put na intervenciju, napadači su se razbježali. profesor je zaprimljen u bolnicu i na sigurnom je a policija traga za napadačima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene