Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirali preprodaju

Trojica uhićena zbog zlouporabe opojnih droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje na zlouporabu opojnih droga policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske uhitili su jučer trojicu hrvatskih državljana, priopćeno je iz te Policijske uprave.

Saznavši da će 49-godišnjak i 25-godišnjak od trećeg 44-godišnjaka, nabaviti opojnu drogu zbog dalje preprodaje, policija je u akciji u mjestu Kostel kod Pregrade, u osobnom automobilu, uz uporabu sredstava prisile uhitila dvojicu muškaraca. Tom prilikom lakše je ozlijeđen jedan od njih, te jedan policajac. Treći osumnjičeni muškarac zatečen je u obiteljskoj kući i doveden na kriminalističku obradu.

Pročitajte i ovo Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli Muškarac pao zbog droge drama kod Bjelovara Muškarac (45) pao zbog droge: Prijetio policajcima da će pobiti njih i njihove obitelji

Pretragom obiteljskih kuća i tri osobna vozila policija je, u jednoj od njih, pronašla 900 grama marihuane, pakirane u 11 pvc paketa sa po 50 grama te opojne droge, te u nekoliko kartonskih kutija. U jednom osobnom vozilo pronađeno je 56,2 grama marihuane.

Osumnjičenici će biti privedeni u Istražni odjel Županijskog suda u Zagrebu uz kaznenu prijavu za zloporabu opojnih droga, a jedan od njih i za spriječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene