Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Dubrovniku

Trojica Nizozemaca pala s balkona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija sinoć je oko 23,20 sati zaprimila dojavu Hitne medicinske pomoći o pružanju pomoći trojici državljana Nizozemske koji su pali s terase kuće u Ulici Vlaha Bukovca u Dubrovniku.

Policija je izišla na mjesto događaja i obavila očevid, kojim je utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju. Naime, državljani Nizozemske koji su zajedno s više prijatelja boravili u kući uslijed igre i nepažnje pali su sa terase visine oko 3 metra na drugu terasu ispred kuće.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Tom prigodom 33-godišnjak je zadobio teže ozljede, a dvojica 31-godišnjaka su lakše ozlijeđena. Dvojica Nizozemaca zadržani su na liječenju u dubrovačkoj Općoj bolnici. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene