Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u Zadru

Četvorica muškaraca uhićena zbog dilanja heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Odsjeka kriminaliteta droga PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 32, 34 i 39 godina iz Zadra i jednim 34-godišnjakom iz područja Donjeg Srba, zbog sumnje da su se bavili preprodajom heroina.

32 i 34-godišnjaci zatečeni su u ponedjeljak, u prijepodnevnim satima, u blizini Posedarja nakon što su iz skrovišta izvadili opojnu drogu heroin, u količini od 100 grama. Kod 34-godišnjaka policijski službenici pronašli su i preciznu vagu te tvar za miješanje s heroinom.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Sumnja se da su 34 i 39-godišnjaci ovaj heroin kupili prethodnog dana od 34-godišnjaka s područja Srba s namjerom daljnje prodaje na zadarskom narko-tržištu. Naknadnom pretragom stana 34-godišnjaka u Zadru policajci su pronašli jedan paketić s manjom količinom heroina.

Tisuće eura od preprodaje droge

Izvršena je i pretraga kuće 34-godišnjaka u Donjem Srbu gdje su policajci pronašli 270 grama heroina, 755 grama marihuane, dvije precizne vage, pribor za pakiranje i nekoliko desetaka tisuća eura za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge.

Ovog muškarca sumnjiči se i da je prošle godine, u okolici Srba zasadio i plantažu od 222 stabljike marihuane, koju su policijski službenici pronašli i uništili u kolovozu prošle godine. Pronađena droga čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko stotina tisuća kuna i drugi predmeti su im oduzeti, a protiv svih državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga. (VLM Agencija)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene