Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trojica dilera uhićena s drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog preprodaje droge vrijedne 50 tisuća kuna uhićena su trojica Zagrepčana, a za još jednim se traga, izvijestila je policija, nakon akcije u kojoj je zaplijenjeno 146 grama kokaina, 20 grama heroina te manje količine marihuane i heptanona.

Nakon uhićenja istražnom sucu privedeni su Zagrepčani u dobi od 42, 24 i 21 godine, a traga se za 23-godišnjakom.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Osijeku - 1 Ispitivanja u tijeku Razbijen narkolanac: "Kompromitirana marihuana vrijedi nekoliko stotina tisuća eura, a jedna stvar u toj tvrtki je crveni alarm..." Davor Božinović Počinje pooštravanje? Božinović o akciji Uskoka i slovenskoj odluci: "Mi smo spremni, Hrvatska to potencira"

Skupina je uhićena nakon što je policija zbog sumnje da se duže vrijeme bave preprodajom heroina na području zagrebačkog naselja Dubrava pratila dvojicu braće starih 21 i 23 godine.

Nakon što je od mlađeg brata kupio 1,2 grama heroina u Deanovečkoj ulici prvi je uhićen 24-godišnjak. No, prilikom legitimiranja policija je kod njega zatekla i dvije metalne kase u kojima je bilo 126,2 grama kokaina, 0,2 grama heroina, dvije digitalne vage i prepravljeni plinski pištolj marke Rohm.

Policija tvrdi da je kokain uz odgodu plaćanja kupio od 42-godišnjaka koji je 9. veljače u ranim poslijepodnevnim satima uhićen u zagrebačkom naselju Poljanice, s 19,3 grama kokaina.

Isti dan uhićen je i 21-godišnjak, a pretragom njegove kuće pronađeno je nešto manje od 20 grama heroina, vaga i manja količina marihuane i heptanon.

Njegov dvije godine stariji brat nije pronađen u kući, pa policija za njim još traga.

Dvojica uhićenih od ranije su poznati policiji, dok 24-godišnjak nije evidentiran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene