Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminula i treća žrtva pada helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinska sestra iz Vukovara Ljubica Perišić, koja je jučer teško ozlijeđena u padu helikoptera u Vukovaru, preminula je noćas u 1,10 sati od posljedica zadobivenih ozljeda u Kliničkoj bolnici Osijek.

Voditelj Odjela traumatologije KBO dr. Aleksandar Nagy izjavio je novinarima kako je pacijentica preminula od zadobivenih teških ozljeda na glavi, a nakon neurokirurškog operativnog zahvata. 

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

>> Poginuli aviomehaničar i vozač visokog časnika

>> Rončević: 'Ne radi se o manjku financija ni nesigurnosti letjelica'

Stanje teško ozlijeđenog kopilota Stjepana Sabljića je stabilizirano i očekuje se da će tijekom prijepodneva biti obavljena operacija na kralježnici, rekao je dr. Nagy, dodavši da su ostali pacijenti stabilno i dobro i da se kod nekih provode dodatne dijagnostičke pretrage.

Na novinarski upit hoće li general Damir Krstičević, kojem je utvrđen prijelom dva slabinska kralješka danas biti operiran, dr. Nagy je odgovorio negativno istaknuvši kako će general Krstičević danas vjerojatno biti prevezen u Zagreb te da mu je stanje stabilno.

Naveo je kako je pilot Robert Garić koji je jučer primljen u
vukovarsku bolnicu sinoć stigao u KB Osijek s ozljedom kralježnice ali mu je stanje stabilno.

Pri jučerašnjem padu vojnog helikoptera u Vukovaru ozlijeđeno je ukupno 11 osoba, od kojih je troje od posljedica zadobivenih ozljeda preminulo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene