Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri dana ga tražili

Zagreb: Nestalog 19-godišnjaka pronašli mrtvog u šahtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića koji je nestao prije četiri dana policija je pronašla u šahtu kod zgrade u Krajiškoj ulici, u centru Zagreba.

Zagrebačka je policija u subotu poslijepodne obilazeći napuštenu zgradu u Krajiškoj ulici slučajno pronašla mrtvog mladića. Ispostavilo se da je riječ o 19-godišnjem Zagrepčaninu za kojim se tragalo od četvrtka. Policija je mrtvo tijelo mladića zatekla u polusjedećem položaju, u manjem šahtu kod napuštene zgrade. Hitna pomoć je konstatirala smrt mladića, a točan uzrok smrti utvrdit će sudsko-medicinska obdukcija, rečeno je u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Kako pišu 24 sata, 19-godišnji student je nakon predavanja bio kod prijatelja kojem je rekao da mora kući na ručak i da će nakon toga na nogomet. Prema riječima njegove bliske prijateljice, kad je stigao doma, ručak nije pojeo do kraja, već je izjurio na ulicu bez stvari koje su mu bile potrebne za nogomet.

Zadnji signal mobitela je zabilježen u 13 sati u blizini Mimare, a nakon toga mu se izgubio svaki trag. Nitko ne zna što je radio u napuštenoj zgradi kod koje su ga pronašli.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

 

Za sada se pretpostavlja da se radi o nesretnom slučaju. Obitelj i prijatelji su za mladićem tragali od prošlog četvrtka te su njegovim fotografijama oblijepili središte Zagreba i zamolili građane da im jave ako imaju nekakva saznanja o njemu. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene