Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u bolnici

Traktorista s 1,6 promila alkohola u krvi sletio u kanal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dijelu ceste između sela Čačinci i Bukvik oko 19:40 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teške ozljede zadobio 62-godišnji vozač traktora iz susjednog sela.

Prema policijskom očevidu 62-godišnjak je upravljao poljoprivrednim traktorom našičkih registarskih oznaka te je u jednom trenutku prešao na drugu stranu kolnika i sletio u lijevi putni kanal u kojem se zaustavio.

>> U izlijetanju traktora smrtno stradala osoba

Pri slijetanju je zadobio ozljede glave, liječnička pomoć pružena mu je u Domu zdravlja u Orahovici, a nakon toga je prevezen u Opću županijsku bolnicu Našice te u KBC Osijek gdje je zadržan na liječenju.

Policija je utvrdila da je 62-godišnji vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,78 promila, te je protiv njega podnijela optužni prijedlog. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata Hitna pomoć, ilustracija Suvozač lakše ozlijeđen Vozio buggy pa izgubio nadzor: Nije koristio pojas i zadobio teške ozljede

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene