Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Tragedija u Sinju: U nesreći zrakoplovne jedrilice poginuo dječak, pilot ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju poslijepodne kod Kamešnice iznad Sinja dogodila se nesreća zrakoplovne jedrilice u kojoj je život tragično izgubio dječak dok je pilot ozlijeđen, ali izvan životne opasnosti.

Zrakoplovna jedrilica poletjela je sa sinjskog aerodroma na rekreativan let. Zašto je došlo do pada jedrilice u Kamešnici još nije poznato. Prema neslužbenim informacijama u pitanju jedrilica Aerokluba Split.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva tuga Užasna tragedija: Djevojčica je kopala rupu na plaži, a onda se pijesak srušio na nju Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora

Okolnosti nesreće koja se dogodila u Kamešnici kod Sinja još nisu poznate. Više informacija bit će poznato nakon očevida koji se obavlja na mjestu događaja.

Iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu (AIN) su nam potvrdili kako ju, odmah po dojavi o zrakoplovnoj nesreći, glavni istražitelj zrakoplovnih nesreća upućen na teren radi provođenja očevida te je isti još uvijek u tijeku.

Čim očevid završi priopćenje za javnost o okolnostima nesreće biti će objavljeno na internet stranicama Agencije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene