Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prirodna smrt

Tragedija u Osijeku: Htio zatvoriti vodu pa ga pronašli mrtvog u šahtu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom vikenda je u Osijeku dvoje ljudi pronađeno mrtvo. U šahtu kraj kuće u Divaltovoj ulici pronađeno je tijelo 82-godišnjaka, a u stanu u Strossmayerovoj ulici pronađena je preminula 66-godišnjakinja.

Osječki vatrogasci dobili su dojavu u subotu u 14:55 da je osoba u Divaltovoj ulici upala u šaht te je šest vatrogasaca pojurilo u pomoć. Došavši na mjesto događaja, utvrdili su da je osoba preminula.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

"Očevidom je utvrđeno da je 82-godišnjak u petak htio zatvoriti vodu u šahtu, kada je preminuo. Mrtvozornik je utvrdio da je preminuo prirodnom smrću", rekli su u PU osječko-baranjskoj za Glas Slavonije

Osječki su vatrogasci u nedjelju pronašli i tijelo 66-godišnjakinje u njezinu stanu u Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Dojavu da se vlasnica ne javlja vatrogasci su dobili u 17:38, pa su pošli nasilno otvoriti vrata. 

"S dolaskom na mjesto intervencije, u 17:49, u nazočnosti policijskih službenika, specijalnim alatom za otvaranje vrata otvorili smo vrata stana. U stanu smo pronašli preminulu osobu", kažu u Javnoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene