Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pomoćnoj kuhinji

Tragedija kod Trogira: Tinejdžer pretakao gorivo i stradao u eksploziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom eksplozije u obiteljskoj kući u naselju Vinišće, nedaleko Trogira, smrtno je stradala mlađa muška osoba.

Oko 16:30 došlo je do eksplozije u obiteljskoj kući pri čemu je jedan maloljetnik smrtno stradao. Iz Državnog odvjetništva doznajemo da se radi o 16-godišnjaku koji je pretakao gorivo prilikom čega je došlo do eksplozije. Mjesto nesreće je pomoćna kuhinja, uz obiteljsku kuću. Trenutno nije moguće obaviti očevid zbog velike zadimljenosti i užarene lokacije te će se on vjerojatno odgoditi do sutra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Alma A. s djecom potraga i dalje traje Strašan slučaj šokirao regiju: Alma je s troje djece skočila u rijeku zbog muža nasilnika, objavili da su pronašli tijelo druge djevojčice

>> Počitelj: Muškarac (52) naletio na eksplozivnu napravu

Na terenu je policija koja će u koordinaciji sa državnim odvjetništvom obaviti očevid kada će to prilike dopustiti. Za sada se još ne zna kako je mladić prelijevao gorivo te kako se točno ova tragedija dogodila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene