Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li pao s Paškog mosta?

U Ljubačkom zaljevu pronađeno tijelo nestalog Austrijanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto nakon 10 sati pronađeno je tijelo stradalog muškarca u zaljevu nedaleko od Paškog mosta.

Beživotno tijelo iz mora je izvukla posada broda Lučke ispostave Starigrad - Paklenica i potvrdila da se radi o nestalom austrijskom državljaninu C.K. (1969.)

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

U potrazi za nestalim austrijskim turistom sudjelovali su policijski brod, policijski ronioci i Centar za traganje i spašavanje Rijeka, potvrdili su nam iz Operativno-komunikacijskog centra Zadar.

Kako doznajemo, Austrijanac je s prijateljima bio u kafiću u blizini Paškog mosta, kada je odlučio izaći na zrak. Kada su prijatelji izašli iz kafića kako bi ga potražili, jer se dulje nije vraćao, čuli su nešto poput pljuska vode, kao da je nešto palo u more.

>>FOTO Jaka bura prevrnula češki kamion na Paškom mostu

Odmah su obavijestili policiju, koja je na teren poslala ronioce i policijski brod. Potraga se nastavila i jutros. Oko 10.10 sati u Ljubačkom zaljevu, koji se nalazi nedaleko od Paškog mosta, iz zrakoplova Obalne straže uočeno je tijelo stradalog muškarca. Beživotno tijelo iz mora je izvukla posada broda Lučke ispostave Starigrad - Paklenica i potvrdila da se radi o nestalom austrijskom državljaninu C.K. (1969.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene