Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na provodnom izolatoru

Eksplodirala trafostanica na zagrebačkom Jarunu, zapadni dio grada bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 15 sati PU zagrebačka dobila je dojavu da je trafostanica na Jarunu, u Stipanićevoj ulici, u dimu.

U trafostanici na Jarunu pokvario se provodni izolator zbog čega stanovnici u zapadnom dijelu Zagreba danas popodne nisu imali struje, izvijestili su iz Hrvatske elektroprivrede (HEP).

Nakon što su djelatnici Elektre Zagreb izašli na teren i sanirali kvar, opskrba kupaca električne energije u zapadnom dijelu Zagreba ubrzo je normalizirana.

Pročitajte i ovo Narkomanske igle - 4 Na Jarunu Stravični prizori: Narkomani zaposjeli dječji park, ovisnica usred bijela dana konzumira drogu Neven Brnjas, sindikalni povjerenik vozača - 1 Doživljavaju velike šokove Sindikalac o učestalim napadima na vozače ZET-a: "Kad vas netko razbije, ništa ne znači što ćete ga kazneno goniti"

>> Mali trikovi o tome kako uštedjeti struju!

Trafostanica se pokvarila u 15:02 sati i tada je prekinuta opskrba električnom energijom u naseljima Jarun, Špansko, Prečko, Malešnica i Vrbani. Stanovnici su struju ponovno dobili čim je saniran kvar, do 16:47, navode iz HEP-a.

Zbog požara na trafostanici na Jarunu, veći dio zapadnog dijela Zagreba (Jarun, dio Knežije, Malešnica, Prečko..) ostao je bez struje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene