Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Topuskog

71-godišnjak se bori za život nakon prometne nesreće: Sletio je u kanal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške i po život opasne ozljede zadobio je 71-godišnji vozač koji je u subotu navečer zbog neprilagođene brzine kod Topuskog automobilom sletio u odvodni kanal.

Sisačko-moslovačka policija u nedjelju je priopćila da se nesreća dogodila oko 21 sat mjestu Donja Čemernica, kada je vozač s područja Topuskog automobilom njemačkih registracija, po dolasku u zavoj, uslijed neprilagođene brzine sletio u kanal.

Liječnička pomoć pružena mu je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Oštećenja na zagrebačkim autobusima - 2 SNIMKE DNEVNIKA NOVE TV VIDEO Tempirana bomba na kotačima: Gume na ZET-ovim autobusima stare, izlizane, neservisirane i opasne po život

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod zagrebačkog Velesajma Krš i lom u Zagrebu Prometna nesreća kod Velesajma, dvije osobe u bolnici: ''Jedan auto je zabijen u zid pothodnika''

Policija će zbog počinjenog prekršaja protiv vozača podnijeti obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti izvješće.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene